Zásady ochrany osobních údajů | dostat vozík

Zásady ochrany osobních údajů | dostat vozík

Privacy Policy

Privacy Policy



getmeacart může inkasovat podíl z prodeje nebo jinou kompenzaci z odkazů na této stránce.



Náš závazek k ochraně osobních údajů

Vaše soukromí je pro What’s A Byte důležité. Abychom lépe chránili vaše soukromí, poskytujeme toto upozornění vysvětlující naše online informační postupy a možnosti, které můžete udělat ve způsobu, jakým jsou vaše informace shromažďovány a používány. Abychom toto oznámení snadno našli, zpřístupňujeme je na naší domovské stránce a v každém bodě, kde lze požadovat osobní identifikační údaje.

Mediavine Programmatická reklama

Web používá Mediavine ke správě veškeré reklamy třetích stran na tomto webu. Mediavine při návštěvě webových stránek zobrazuje obsah a reklamy, které mohou používat soubory cookie první a třetí strany. Cookie je malý textový soubor, který je odeslán do vašeho počítače nebo mobilního zařízení (v těchto zásadách označován jako „zařízení“) webovým serverem, aby si web mohl zapamatovat některé informace o vaší aktivitě procházení na webu. Soubor cookie může shromažďovat informace týkající se vašeho používání webových stránek, informace o vašem zařízení, jako je IP adresa zařízení a typ prohlížeče, demografické údaje, a pokud jste na web přišli prostřednictvím odkazu ze stránky třetí strany, URL odkazující stránka.



Soubory cookie první strany jsou vytvářeny webem, který navštěvujete. Soubor cookie třetí strany se často používá v behaviorální reklamě a analýze a je vytvářen jinou doménou než web, který navštěvujete. Soubory cookie, tagy, pixely, majáky a další podobné technologie (souhrnně „tagy“) třetích stran mohou být umístěny na webové stránky za účelem sledování interakce s reklamním obsahem a zacílení a optimalizace reklamy. Každý internetový prohlížeč má funkce, takže můžete blokovat soubory cookie první i třetí strany a vymazat mezipaměť prohlížeče. Funkce „nápověda“ na liště nabídek ve většině prohlížečů vám řekne, jak přestat přijímat nové soubory cookie, jak dostávat oznámení o nových souborech cookie, jak deaktivovat stávající soubory cookie a jak vymazat mezipaměť prohlížeče. Další informace o souborech cookie a o tom, jak je deaktivovat, najdete v těchto informacích na www.allaboutcookies.org/manage-cookies/ .

Bez souborů cookie možná nebudete moci plně využívat obsah a funkce webových stránek. Vezměte prosím na vědomí, že odmítnutí cookies neznamená, že se vám při návštěvě našeho webu již nebudou zobrazovat reklamy.

Web může shromažďovat adresy IP a informace o poloze, aby zobrazoval personalizované reklamy a předával je společnosti Mediavine. Pokud byste chtěli získat více informací o tomto postupu a znát vaše možnosti přihlášení nebo odhlášení z tohoto shromažďování údajů, navštivte https://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp . Můžete také navštívit https://optout.aboutads.info/#/ a https://optout.networkadvertising.org/# dozvědět se více informací o zájmově orientované reklamě. Aplikaci AppChoices si můžete stáhnout na https://www.aboutads.info/appchoices odhlásit v souvislosti s mobilními aplikacemi nebo odhlásit pomocí ovládacích prvků platformy na vašem mobilním zařízení.



Mediavine spolupracuje s následujícími zpracovateli dat:

  1. Pubmatik. Můžete najít zásady ochrany osobních údajů Pubmatic prostřednictvím tohoto odkazu . Údaje shromážděné na webových stránkách mohou být přeneseny do Pubmatic a jejích poptávkových partnerů pro zájmově orientovanou reklamu. Statistické informace a další technologie jiné než cookies (jako jsou eTagy a mezipaměť webů nebo prohlížečů) mohou být na této Webové stránce použity třetími stranami. Nastavení prohlížeče, které blokuje soubory cookie, nemusí mít na tyto technologie žádný vliv, ale můžete vymazat mezipaměť a tyto sledovače odstranit. Údaje shromážděné z konkrétního prohlížeče nebo zařízení mohou být použity s jiným počítačem nebo zařízením, které je propojeno s prohlížečem nebo zařízením, na kterém byly tyto údaje shromážděny.
  2. Criteo. Můžete najít zásady ochrany osobních údajů společnosti Criteo prostřednictvím tohoto odkazu . Údaje shromážděné na webových stránkách mohou být přeneseny do společnosti Criteo a jejích poptávkových partnerů pro zájmově orientovanou reklamu. Criteo může shromažďovat, přistupovat a používat neidentifikační data ke zlepšení technologie Criteo a dalších produktů, programů a / nebo služeb Criteo. Tato neidentifikační data mohou zahrnovat chování uživatelů na webu a data obsahu uživatelů / stránek, adresy URL, statistiky nebo interní vyhledávací dotazy. Neidentifikační údaje se shromažďují prostřednictvím reklamního volání a ukládají se pomocí cookie Criteo po dobu maximálně 13 měsíců.
  3. Pulsepoint. Můžete najít zásady ochrany osobních údajů společnosti Pulsepoint prostřednictvím tohoto odkazu .
  4. LiveRamp. Můžete najít zásady ochrany osobních údajů LiveRamp prostřednictvím tohoto odkazu . Když používáte Web, sdílíme informace, které od vás můžeme shromažďovat, jako je váš e-mail (v hašované, de-identifikované formě), IP adresa nebo informace o vašem prohlížeči nebo operačním systému, s LiveRamp Inc a společnostmi ve skupině ( 'LiveRamp'). LiveRamp může použít cookie ve vašem prohlížeči a spojit vaše sdílené informace s jejich online a offline marketingovými databázemi a databázemi jeho reklamních partnerů k vytvoření propojení mezi vaším prohlížečem a informacemi v těchto jiných databázích. Tento odkaz mohou naši partneři globálně sdílet za účelem umožnění zájmově orientovaného obsahu nebo reklamy v celém vašem online prostředí (např. Mezi zařízeními, webem, e-mailem, aplikací atd.) Třetími stranami, které nejsou spojeny s naším webem. Tyto třetí strany mohou následně s vaším prohlížečem propojit další demografické nebo zájmově orientované informace. Chcete-li se odhlásit z cílené reklamy LiveRamp, přejděte sem: https://liveramp.com/opt_out/
  5. RhythmOne. Můžete si prohlédnout zásady ochrany osobních údajů společnosti RhythmOne prostřednictvím tohoto odkazu . RhythmOne k poskytování svých služeb používá soubory cookie a podobné technologie sledování (jako jsou identifikátory mobilních zařízení a digitální otisky prstů). Společnost RhythmOne může používat souhrnné informace (kromě vašeho jména, adresy, e-mailové adresy nebo telefonního čísla) o vašich návštěvách těchto a jiných webových stránek za účelem poskytování reklamy na zboží a služby, které vás zajímají. Pokud byste chtěli získat více informací o tomto postupu a vědět, jak se rozhodnout, že tyto společnosti nebudou tyto informace používat, navštivte následující webovou stránku: https://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp .
  6. District M. Pravidla ochrany osobních údajů v District M najdete prostřednictvím tohoto odkazu .
  7. VýnosMo. Můžete najít zásady ochrany osobních údajů společnosti YieldMo prostřednictvím tohoto odkazu . Pokud se chcete odhlásit z přijímání zájmově orientovaných reklam od společnosti Yieldmo nebo využít své právo pod Kalifornský zákon o ochraně osobních údajů spotřebitelů („CCPA“) můžete odhlásit z prodeje svých osobních údajů, můžete tak učinit prostřednictvím tohoto odkazu .
  8. Projekt Rubicon. Můžete najít zásady ochrany osobních údajů společnosti Rubicon prostřednictvím tohoto odkazu . Pokud se chcete odhlásit z přijímání zájmově orientovaných reklam od společnosti Rubicon nebo využít své právo pod Kalifornský zákon o ochraně osobních údajů spotřebitelů („CCPA“) můžete odhlásit z prodeje svých osobních údajů, můžete tak učinit prostřednictvím tohoto odkazu . Můžete také použít Stránka pro odhlášení iniciativy Network Advertising Initiative , Stránka pro odhlášení aliance Digital Advertising Alliance , nebo Stránka pro odhlášení European Interactive Digital Advertising Alliance .
  9. Služby vydavatele Amazon. Můžete najít zásady ochrany osobních údajů služby Amazon Publisher Services prostřednictvím tohoto odkazu .
  10. AppNexus. Můžete najít zásady ochrany osobních údajů AppNexus prostřednictvím tohoto odkazu .
  11. OpenX. Můžete najít zásady ochrany osobních údajů OpenX prostřednictvím tohoto odkazu .
  12. Verizon Media dříve známá jako Oath. Můžete najít zásady ochrany osobních údajů společnosti Verizon Media prostřednictvím tohoto odkazu . Můžete také použít Stránka pro odhlášení iniciativy Network Advertising Initiative , Stránka pro odhlášení aliance Digital Advertising Alliance , nebo Stránka pro odhlášení European Interactive Digital Advertising Alliance odhlásit se z používání souborů cookie pro zájmově orientovanou reklamu.
  13. TripleLift. Můžete najít zásady ochrany osobních údajů TripleLift prostřednictvím tohoto odkazu . Chcete-li se odhlásit z přijímání zájmově orientované reklamy (včetně retargetingu) ze služeb TripleLift pomocí souborů cookie ve vašem aktuálním prohlížeči a další informace o tom, co to znamená odhlásit, přejděte na www.triplelift.com/consumer-opt-out .
  14. Burza indexů. Můžete najít zásady ochrany osobních údajů Index Exchange prostřednictvím tohoto odkazu . Můžete také použít Stránka pro odhlášení iniciativy Network Advertising Initiative , Stránka pro odhlášení aliance Digital Advertising Alliance , nebo Stránka pro odhlášení European Interactive Digital Advertising Alliance odhlásit se z používání souborů cookie pro zájmově orientovanou reklamu.
  15. Sovrn. Můžete najít zásady ochrany osobních údajů společnosti Sovrn prostřednictvím tohoto odkazu .
  16. Guma. Můžete najít zásady ochrany osobních údajů společnosti GumGum prostřednictvím tohoto odkazu . GumGum může (i) používat místo a používat soubory cookie v prohlížečích koncových uživatelů nebo používat webové majáky ke shromažďování informací o koncových uživatelích, kteří navštěvují tyto webové stránky vydavatele, a (ii) propojit tyto shromážděné informace o koncovém uživateli s jinými informacemi o koncovém uživateli poskytnutými třetími stranami v za účelem doručení cílených reklam těmto koncovým uživatelům.
  17. Digitální lék. Můžete najít zásady ochrany osobních údajů společnosti Digital Remedy prostřednictvím tohoto odkazu .
  18. MediaGrid. Můžete najít zásady ochrany osobních údajů MediaGrid prostřednictvím tohoto odkazu . MediaGrid může shromažďovat a ukládat informace o interakcích koncových uživatelů s tímto webem prostřednictvím cookies, reklamních IDS, pixelů a připojení mezi servery. MediaGrid obdržel následující informace: stránka, kterou si koncový uživatel vyžádal, a odkazující / výstupní stránky, informace o časovém razítku (tj. Datum a čas, kdy koncový uživatel stránku navštívil) IP adresa, identifikátor mobilního zařízení, model zařízení, zařízení, operační systém, prohlížeč operačního systému typ dopravce pohlaví věk geolokace (včetně GPS souřadnic) data kliknutí data cookie informace identifikátory první strany a hašované e-mailové adresy demografické a odvozené údaje o zájmu a údaje po konverzi (z online i offline chování). Některé z těchto údajů jsou shromažďovány z tohoto webu a jiné jsou shromažďovány od inzerentů. MediaGrid používá tato data k poskytování svých služeb. Můžete také použít Stránka pro odhlášení iniciativy Network Advertising Initiative , Stránka pro odhlášení aliance Digital Advertising Alliance , nebo Stránka pro odhlášení European Interactive Digital Advertising Alliance odhlásit se z používání souborů cookie pro zájmově orientovanou reklamu nebo si přečíst jejich zásady ochrany osobních údajů, kde získáte další informace.
  19. RevContent - Můžete najít zásady ochrany osobních údajů RevContent prostřednictvím tohoto odkazu . RevContent může shromažďovat informace o vašem prohlížeči nebo zařízení, včetně typu prohlížeče, IP adresy, typu zařízení, řetězce agenta uživatele a operačního systému. RevContent také shromažďuje informace o webových stránkách, které navštěvujete prostřednictvím jejich služeb, jako je datum a čas přístupu a konkrétní přístupné stránky a obsah a reklamy, na které klikáte. Do kterékoli stopy personalizace se můžete odhlásit odhlášení ze shromažďování údajů společnosti RevContent .
  20. Centro, Inc. - Můžete najít zásady ochrany osobních údajů společnosti Centro prostřednictvím tohoto odkazu . Informace o odhlášení služeb Centro najdete prostřednictvím odkazu na zásady ochrany osobních údajů.
  21. 33Across, Inc. - Můžete najít zásady ochrany osobních údajů společnosti 33Across prostřednictvím tohoto odkazu . Chcete-li se odhlásit z personalizované reklamy, navštivte stránku https://optout.networkadvertising.org/?c=1 .
  22. Obeznámený. LLC - Můžete najít zásady ochrany osobních údajů společnosti Conversant prostřednictvím tohoto odkazu . Společnost Conversant používá informace, které vás přímo neidentifikují, jako jsou informace o typu vašeho prohlížeče, čase a datu návštěvy, vaší procházení nebo transakční aktivitě, předmět reklamy, na kterou jste klikli nebo rolovali, a jedinečný identifikátor (například řetězec cookie, nebo jedinečný reklamní identifikátor poskytnutý vaším mobilním zařízením) během vašich návštěv tohoto a dalších webů a aplikací za účelem poskytování reklam na zboží a služby, které by vás mohly zajímat více. Společnost Conversant může ke shromažďování těchto informací používat technologie, jako jsou soubory cookie a další technologie sledování. Chcete-li se dozvědět více o zájmově orientované reklamě nebo se odhlásit, můžete navštívit www.youronlinechoices.eu nebo https://www.networkadvertising.org/ .

Zásady inzerce

K zobrazování reklam při návštěvě našich webových stránek používáme reklamní společnosti třetích stran. Tyto společnosti mohou používat informace (kromě vašeho jména, adresy, e-mailové adresy nebo telefonního čísla) o vašich návštěvách těchto a jiných webových stránek za účelem poskytování reklam na zboží a služby, které by vás mohly zajímat.
Google jako dodavatel třetí strany používá soubory cookie k zobrazování reklam na What’s A Byte.
Google pomocí cookie DART umožňuje zobrazovat reklamy vašim uživatelům na základě jejich návštěvy vašich stránek a dalších webů na internetu.

Uživatelé se mohou odhlásit z používání souborů cookie DART návštěvou Zásady ochrany osobních údajů reklamních a obsahových sítí Google .

Informace, které shromažďujeme:

Toto oznámení se vztahuje na všechny informace shromážděné nebo odeslané na webových stránkách getmeacart. Na některých stránkách můžete objednávat produkty, podávat žádosti a registrovat se k odběru materiálů. Typy osobních údajů shromážděných na těchto stránkách jsou:

  • název
  • Adresa
  • Emailová adresa
  • Telefonní číslo
  • Informace o kreditní / debetní kartě

Na některých stránkách můžete odeslat informace o dalších lidech. Pokud si například objednáte dárek online a chcete jej zaslat přímo příjemci, budete muset uvést adresu příjemce. Za těchto okolností jsou typy shromažďovaných osobních údajů:

  • název
  • Adresa
  • Telefonní číslo

Způsob, jakým používáme informace:

Informace, které o sobě poskytnete, používáme při zadávání objednávky pouze k dokončení této objednávky. Tyto informace nesdílíme s externími stranami, s výjimkou rozsahu nezbytného k dokončení této objednávky.

Informace, které poskytnete o někom jiném, používáme při zadávání objednávky pouze k odeslání produktu a k potvrzení doručení. Tyto informace nesdílíme s externími stranami, s výjimkou rozsahu nezbytného k dokončení této objednávky.
Abychom odpověděli na e-mail, který obdržíme, používáme zpáteční e-mailové adresy. Tyto adresy nejsou používány k žádným jiným účelům a nejsou sdíleny s externími stranami.

Neidentifikující a agregované informace používáme k lepšímu designu našich webových stránek a ke sdílení s inzerenty. Můžeme například inzerentovi sdělit, že určitou oblast na našem webu navštívilo X osob, nebo že náš registrační formulář vyplnil Y počet mužů a Z počet žen, ale nezveřejníme nic, co by bylo možné použít k identifikaci ti jednotlivci.
Povolujeme společnostem třetích stran, včetně AddThis, shromažďovat určité anonymní informace, když navštívíte náš web. Tyto společnosti mohou při vašich návštěvách těchto a jiných webových stránek používat neosobní údaje k poskytování reklam na zboží a služby, které by vás mohly zajímat více. Tyto společnosti ke shromažďování těchto informací obvykle používají soubor cookie nebo webový signál třetí strany.

Konečně nikdy nepoužíváme ani nesdílíme osobně identifikovatelné informace, které nám byly poskytnuty online, způsoby, které nesouvisejí s výše popsanými způsoby, aniž bychom vám poskytli příležitost odhlásit se nebo jinak zakázat takové nesouvisející použití.

Náš závazek k zabezpečení dat:

Abychom zabránili neoprávněnému přístupu, udržovali přesnost údajů a zajistili správné použití informací, zavedli jsme vhodné fyzické, elektronické a manažerské postupy k zabezpečení a zabezpečení informací, které shromažďujeme online.

Náš závazek k ochraně osobních údajů dětí:

Ochrana soukromí velmi mladých lidí je obzvláště důležitá. Z tohoto důvodu nikdy neshromažďujeme ani neuchováváme informace na našich webových stránkách od těch, o kterých ve skutečnosti víme, že jim je méně než 13 let, a žádná část našeho webu není strukturována tak, aby přilákala někoho mladšího než 13 let.
Jak můžete získat nebo opravit své údaje:
Faktické chyby ve svých údajích umožňujících identifikaci osob můžete opravit zasláním žádosti, která důvěryhodně ukazuje chybu.
V zájmu ochrany vašeho soukromí a bezpečnosti podnikneme také přiměřené kroky k ověření vaší identity před udělením přístupu nebo provedením oprav.

Jak nás kontaktovat:

Pokud máte ohledně těchto zásad ochrany osobních údajů další dotazy nebo připomínky, pošlete nám e-mail na adresu randy@getmeacart.com .